torsdag 10 juli 2014

Semestertider

Nu är det semester som råder i Hulta!

I mångt och mycket tar vi  dagen som den kommer och så här första veckan av semester har innehållit mycket badande. I Sätila har vi en fantastiskt barnvänlig strand, långgrund och mjuk sandbotten så långt man orkar gå.Vår älskade badkruka har tuffat till sig. Det är inga problem att gå ut i vattnet till midjehöjd ungefär, men sen blir det läbbigt. I mammas trygga famn är det inga problem att gå ut på dryga meterdjupt vatten och doppa sig, med skräckblandade förtjusande rop.

I helgen så hittade vi en badring i vattnet nere vid småbåthamnen, där vi metade efter en varm dag. Självklart fick Elias första nappet, en finfin abborre som självmant hoppade av kroken. Men i Elias värld var badringen största vinsten.


Den badringen är vår lilla herre väldigt kär, i dag fick han näst intill panik när det blåste vid stranden och han kunde inte kasta ringen till pappa utan den drev in under den långa bryggan som Elias stod på.

Annars har vår tuffa herre fått sig sin första kallsup idag. Jag trodde det skulle bli kalabalik, men han hostade och fräste lite sen ville han hoppa ner i vattnet från den fina trappan på den långa välkända bryggan vid Lygnevi igen. Så kan det gå när man vill göra som de äldre barnen och hoppa ner i vattnet.

Ja just det,vi var ju på treårskontrollen hos tandläkaren. Det var ju en full tandundersökning med pill på tänderna, polering av dem och sen lite flourgegga. Vår lilla underbara kille gjorde allt vad tandsköterskan bad om, inklusive skölj och spotta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar