onsdag 4 december 2013

Flyttad

Jag kan inte direkt stoltsera med att vara jätteaktiv på bloggen numera, men sista tiden har varit lite rörigt och det har ju såklart med flytten att göra.

Förra onsdagen så kom leveransen av våra sängar till nya huset i och väntan på hemkörningen så tjuvstartade jag med att packa upp. Hann med 13 kartonger som vi fått lov att pytsa in i förväg i det fina inglasade uterumet.

I fredags var det då dags, tillträdesmötet hos mäklaren direkt på morgonen och säljarens överlämnande av nycklar, ja vi hade ju redan fått en nyckel för sängleverans och att sätta in kattluckan innan vi flyttade in. 

Direkt efter mötet så åkte vi raka vägen till mitt magasin för att hämta ut mina magasinerade saker. Jag kände mig som ett barn på julaftonen, i väntan på tomten. Men det höll på att gå i stöpet. Hur är det möjligt att man glömmer sin handväska innehållande plånbok och id-handlingar, en av de viktigaste dagarna i sitt liv? Well, jag gjorde det i alla fall och det höll på att kullkasta hela dagens planering då det krävdes min id-handling för att få öppna magasinet. Tack och lov så kunde jag lämna rätt specifik annan information kring mig och magasineringen att killen på magasinet öppnade det ändå.

Upp till huset för att lasta ur och sedan hämta Elias. Det var ingen glad kille som jag mötte på förskolan. Våra farhågor besannades, han höll på att bli sjuk, så ärligt talat så har jag aldrig varit så fysiskt inaktiv vid en flytt någonsin tidigare. Men vad att göra? Elias behövde sin mamma och  har klängt sig fast i min famn stort sett ända sen i lördags. Tack vare excellent flytthjälp från makens släkt så funkade det ändå bra med flytten.

Uppackning och komma i ordning går i snigeltakt i och med att det är bara en av oss som kan göra något, Elias behöver den andre föräldern och älsklingen började om att jobba i går. Men det är som det är.


2 kommentarer:

  1. Så spännande med nytt boende, undrar på vad katterna tycker om detta? kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Katterna har tagit det över förväntan. Två oroliga nätter men sen så har det varit helt ok. Vår Bettan har blivit en helt annan social katt som numera är inne med oss och spinner och gnider sina mungipor överallt :)

      Radera