torsdag 3 januari 2013

Lek och bus

I går så åkte vi in till Lek och Buslandet för det var dags för Elias att få rasa av sig lite efter den senaste veckans dåliga väder.

5000 kvm av bus och lek lät precis som vad Elias kunde behöva till sin uppdämda energi. Nu när vi varit hemma sedan 17 december så märks det verkligen hur mycket energi den lilla mannen har och gör av med på förskolan

Vi började i babyhörnan med...

 Gunghästen och megastora Legobitar i bakgrunden

 Klätterställning, á la Gladiatorerna

 och rutschkanan!

Sedan bestämde vi oss för att spana in de andra grejorna också. Visst, väldigt mycket av aktiviteterna är för större barn men vi hittade lite nöje även bland aktiviteterna för lite större barn såsom...


Luftkanon 

 och bolhav

men framförallt så fanns det massor av yta att kunna springa runt på. Vilket Elias gjorde! Vad snabb han börjat att bli!! Det var fullt upp att hålla efter honom så det blev inte så mycket actionfotografering.

Lek och bus gjorde att det behövdes en liten powernap i bilen på vägen hem för att orka med resten av dagen.


Som det syns i bilderna så har såren kring munnen kommit tillbaka så vi har varit till doktorn idag igen. I dag fick han två salvor att smörja med. Bara lokalt applicerad antibiotika denna gången. Lilla kraken!

2 kommentarer:

  1. Man kan ju undra vem som hade mest roligt Elias eller hans föräldrar. Jag kan tänka mig att hela familjen hade lika roligt.

    Många kära hälsningar från MORMOR

    SvaraRadera
  2. Visst han mitt Hjärta spring i benen! Vilken underbar unge med underbara föräldrar! Kram!

    SvaraRadera