tisdag 22 januari 2013

Dåligt med uppdatering nu

Som det kanske har märkts så har det varit dåligt med uppdatering på sista tiden, men vi har haft det vi gjort med sjukdom och återgång till arbete och mera sjukdom.

Just nu är vi åter hemma med sjuk liten kille. För vilken gång i ordningen har jag ingen aning om . Det har blivit allt för många gånger, det är ett som är säkert. Denna gången är det en rejäl förkylning med seg, seg hosta som inte riktigt vill ge med sig. Håller dock tummarna för ett lika snabbt tillfrisknande som insjuknande.

Häromdagen var vi på uppföljning på barn- och ungdomsmottagningen i Lerum (BUMLE) då Elias allergiprover är negativa men ändå reagerar han lite då och då. Om man frågar Elias så är leksakerna det bästa med att åka till BUMLE. Det var det första han högg in på när vi kom till väntrummet. Enligt doktorn så har Elias en känslig hud och vi får räkna med att det kommer att hänga i och vi ska smörja, smörja och åter smörja lite överallt. När det gäller kosten så har ägg, soja och jordgubbar sällat sig till listan som han skall undvika.Nu sover liten krake, som börjar vara stor pojke. Babybygeln på matstolen är borttagen och för snart två veckor sedan började intresse visas för pottan och sedemera toaletten. Ibland får vi full pott, ibland inte.


Numera sitter Elias helst vid en vanlig köksstol och har visat sig vara en riktigt liten konstnär med sina färger och pensel. Vi får se om jag orkar fota lite alster och lägga ut här framöver.
1 kommentar:

  1. Kära, kära Vänner!
    Så synd det är om er. Vilka prövningar ni utsetts för! Nu håller jag verkligen tummarna att förkylningar och annat tråkigt snart lämnar er! Som tur är kommer det en vår och då brukar livet kännas lite lättare!
    /Kram!

    SvaraRadera