tisdag 28 augusti 2012

VAB

Ja då har även vi initierats i föräldrapliktens heligaste bokstavskombination VAB. I slutet av förra veckan så drattade jag dit ordentligt med att bli dunderförkyld och jag skyller på alla nya baciller jag exponerats för på förskolan under de två veckor vi varit där.

Under helgen var Elias väldigt orolig på nätterna igen och superklängig på dagarna utan synbar förklaring. Natten mot måndag så blev han väldigt närhetstörstande igen och plötsligt är han bara skållandes het. Ja FEBERN hade gjort sitt intåg med buller och bång.

Vi har varit förskonade från sjukdom när det gäller Elias och det sliter enormt i våra föräldrahjärtan när vi ser en hängig krake som inte ens orkar gnälla utan hänger mer eller mindre på en som en säck potatis på en.

Trots Alvedon var 6:e timma hade han ändå 38 graders feber första dygnet. Det kanske inte låter så mycket men hans normaltemp är 36, så jag antar att det kan motsvara 39 graders feber på oss vanliga, men nu har det börjat ge med sig och närmar sig normalare temperaturer.

Tänk vad det kan rymmas mycket snor i en sådan liten näsa och det är lite jobbigt att inte kunna få honom att snyta ut det. 

Nåväl, nu sover lilla kraken och även denna sjukdagen börjar närma sig sitt slut.

1 kommentar:

  1. Stackars lilla gubben, hoppas att det blir bättre snart. Hört att ni kanske kommer hit upp i höst, det blir roligt att få se utvecklingen./Mona

    SvaraRadera