lördag 22 november 2014

Nya erfarenheter vi gärna varit utan

För en vecka sen, den här tiden så satt vi och väntande och väntade och väntade ännu mera i ett tråkigt gult rum med Pippi Långstrump och hennes vänner målade på väggarna. 

Vi var på Barnakuten på Borås sjukhus eftersom Elias var dålig och jourcentralen i Skene skickade vidare oss.

De togs en hel drös prover, Elias fick inhalationer med adrenalin och ventolin. Föga hade vi kunnat ana att det skulle krävas tre dygn med intravenös antibiotikabehandling och täta inhalationer av astmamediciner innan vi fick åka hem och fortsätta medicinringen hemma.

 Inte piggaste killen vi sett...

 Helt utslagen efter ett par dagars sjukdom och  diverse undersökningar

 Vårt rum, där vi mer eller mindre hade rumsarrest första dagarna

 Maskiner och mojänger

Ständigt uppkopplad?

Redan på söndagen märktes en förbättring av allmäntillståndet, lite rosor på kinderna, knaprande på cornflakes och spel på plattan.

 Lite piggare..

 Kvällspyssel, att göra färggrann konfetti

Några turer till Lekterapin hann vi också med...

... och popcorn och film på en måndagkväll.

Så äntligen kom beskedet, lite sent på tisdagseftermiddagen att vi fick åka hem. Både mamma och pappa var lättade och glada, men inte Elias. Han ville promt vara kvar, det var ju så roligt på sjukhus.

Nu är vi hemma och Elias är nästintill sitt vanliga sprudlande jag och vi tar antibiotika vanlig väg och puffar astmamedicin flera gånger om dagen. Nu hoppas vi på att sjukdomar håller sig ifrån oss igen.


2 kommentarer:

  1. Ni mår tro att jag blev rädd! Så härligt att ni är hemma och börjar må bättre.
    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Härligt att allt är väl. Det är jobbigt att ha barnen sjuka och att vara morföräldrar här uppe i norr känns nog också jobbigt./grannen M i norr

    SvaraRadera