lördag 4 maj 2013

Att leka....

... med en snart tvååring kräver inte så hopplöst många attiraljer, men desto mera fantasi. Vilken tur att jag fortfarande har den någorlunda intakt.

Vad ser ni i denna bilden?


För oss är det en spännande hinderbana!

Här har vi mysigaste kojan:


Nu håller vi tummarna för att vi inte behöver gå i genom tre antibiotikakurer igen som i höstas för öroninflammation. 

Natten till i går grät Elias tröstlöst och oförklarligt fram till 3.30-tiden då vi ledsnade och gick upp med honom. Då fick han lite ipren och efter en stund blev det sängläge för den unge herrn. Resten av dagen var rätt ok och när vi kom hem efter några ärenden så satte vi oss att mysa lite. Då tyckte jag att det var lite väl geggigt i ett öra. 

Vi ringde 1177 igår kl 15.34. 15.50 hade vi en tid för läkarkontroll på Närhälsan i Gråbo ( föredetta Gråbo vårdcentral) där det konstaterades att den lilla kraken hade dubbelsidig öroninflammation där ena trumhinnan spruckit och Kåvepenin skrevs ut trots mina protester och önskemål om de starkare han fick i höstas, men icke!

I dag har det gått hål även på den andra trumhinnan också och det örat är han betydligt mer rädd om. Så det blir att vara hemma med en sjuk krake även veckan som kommer. Som om gångna veckans genomförkylda lilla krake inte redan stått ut med tillräckligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar