tisdag 13 november 2012

Here we go again...

 Japp, då var det dags för VAB igen.

Under helgen som just var så blev Elias totalförkyld med snuva och hostan från... ja fyll i det fulaste styrkeord du kan. Så vi var hemma igår. Det var ingen rolig historia. Det var en urtrött pojke som trots 12 timmars nattsömn inte orkade vara vaken mer än 1,5 timma på morgonen för att sen sova i 3 timmar till.

Det hostades tills den lilla kraken kräktes och han var allmänt olycklig såklart.

Då det inte är någon feber inblandad i denna sjukomgången tog vi oss en promenad i det härliga friska vädret igår och Elias somnade så gott i sin härliga åkpåse. Men efter den sömnen så kunde man tro att småfolket bytt ut vår älskade lilla busfrö.

Det panikgräts i över två timmar, tills pappa kom hem, då somnade han äntligen på pappas trygga bröstkorg.

Idag är han sitt vanliga ystra men hostiga och snuviga lilla jag... förutom den lilla detaljen att det runnit gojs ur örat, så det blev en akuttid och mycket riktigt så har han öroninflammation igen och det har gått hål på trumhinnan.

Detta blir andra kuren antibiotika inom loppet av en månad för den lilla kraken. Tur i alla fall så fick Elias träffa samma läkare som upptäckte förra öroninflammationen och nu tog doktorn till tyngre artilleri. Antibiotikan denna gången ska ta typ "allt" som ger sig på öron, bihålor, näsa, hals och ev. lungor hos en liten.

Nu sussar han åter sött i vagnen..

Här är några bilder från tidigare idag när vi väntade på bussen.

Spanar...


Tror minsann jag hittat nått....


... en lastbil.....

DÄÄÄÄ kommer bussen ifrån...

1 kommentar:

  1. Men kära, älskade Vänner! Fy så trist! Jag blir ju riktigt orolig för er alla! Vad olyckligt att Elias drabbas så tätt av förkylningar!
    Det är riktigt, RIKTIGT synd om er alla! Hoppas på att det vänder snart rejält! Ni behöver alla lite lugn och ro. Det är Så tokigt att Elias inte känner mig så bra att jag skulle kunna avlasta er lite.

    Var rädda om Er! /Kram!

    SvaraRadera